6 Eylül 2008 Cumartesi

İLK VELİ TOPLANTISI

Bugun ilk veli toplantısı yapıldı.Toplantıda öğretmen bazı isteklerini belirtti sonra öğrenciler hakkındaki görüşlerini dile getirdi.
Bazı öğrenciler dikkatimi çekti tam olarak hepsinin isimlerini ezberleyemedim ama sima olarak tanıyorum dedi. Sınıfta bir öğrenci var çok sessiz ve dersini çabuk yapıp getiriyor o dikkatimi ilk günden çekti dedi.İsmi paşa velisi kim diye sordu.Bende tabi el kaldırdım ama bir paşa daha vardı onun veliside elini kaldırınca hafif kilolu olan dedi.Tabi o kadar heyecandım ki o benim paşamdı onca velinin içinde onun ismini duyunca gurur duydum.Paşa sınıfın en iyisi durumda şu anda inşallah böyle devam eder ve sonrada diğer birkaç yaramaz öğrencilerden bahsetti aralarında ders yapmak istemeyen kurnazlar vardı.Öğretmenim ben evde yapabilirmiyim sıkıldım yapmak istemiyorum diye bahaneler uyduruyorlar ev ödevlerinide misafir geldi yapamadım diye mazeret gösterenler bile vardı.
Toplantı sırasında okul aile birliğine üye oldum oğlumla gurur duyuyorum ve bunu borç bildim.Netice itibariyle toplantı güzel geçti eksikler, yapılacaklar, alınacaklar konuşuldu okul aile birliğine üye olanlarla ve öğretmenle bunları yapacağız.

5 yorum:

NeS dedi ki...

Yakışıklı oğlunuz paşanın ne kadar zeki olduğunu biliriz. Maaşallah Allah nazardan korusun. Okul aile birliğine üye olmanız gerçekten çok güzel bir davranış olmuş, böylelikle her zamanki gibi paşa ile ne kadar ilgili bir ebeveyn olduğunuzu göstermiş oluyorsunuz. Size okul aile birliğinde paşaya da okul hayatında başarılar dilerim.

GeCe dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
GeCe dedi ki...

Ay ben de çok heyecanlandım ve gurur duydum benim da paşam o banane.

VİRGO dedi ki...

ay ben de çok gururlandım benim de küçük paşam olsun olmazmı ?ben de emre paşaya okul hayatında çok çok başarılar diliyorum.annesi

Adsız dedi ki...

eee kimin kardeşi o...tabiiiki benim...paşacığım seni çoooook seviyorum!!!!
YUFODAN SEVGİLERLE...