15 Şubat 2009 Pazar

ASLANDAN MI KAPLAN DOĞAR? KAPLANDAN MI ASLAN DOĞAR?



Az evvel biryastiktaya yazı araştırırken paşa soru sordu...Aslandan mı kaplan doğar kaplandanmı aslan doğar...O an için öncelikle aslan kaplanı doğurur dedim. Sonrada yok kaplan aslanı doğurur dedim. Yok böylede olmadı; aslında ikiside farklı hayvan ; ikiside birbirini doğurabilir yahu:)))Aman neyse nete girim dedim...son düşündüğümmüş... Paşanın ilginç soruları ve dertleri bitmez..Bugun okulda toplantı vardı ; neyse herzamanki gibi şikayet yok.:))toplantıdan gelince akraba ziyareti yaptık..
Yarın akşam kursum başlıyor.Bilgisayarlı muhasebe kursuna gidecem...yorumlarda ne kursu olduğunu sormuşsunuz..(Yıllar önce çoook uzun zaman oldu bilgisayar kursuna gitmiştim)Cuma günü de ingilizce sınavım var 1. dönem bitiyor...
Bu sene sevgililer günü filan kutlamadım...sözle ölesine eşim söyledi... ben biraz küsüm kendisiyle :)))o yüzden ben kutlamadım..
Eşim her yıl olduğu gibi ne günüymüş yahu deyip durdu...böyle şeyleri saçma buluyor...saçma buluyorsa onunkini kutlamaya gerek var dimi:))
HİÇDE BİLENE KUTLAMAM.. HIRRRR...

FIKRA
TEMEL apartmanın onikinci katından düşmüş.
Arkadasları hemen gelip sormuşlar:"Ne oldu lan Temel" demişler.
Temel'de:"VALLAHA BEN DE YENI GELDIM" demiş.

12 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Çocukların sorularının her zaman mantıklı bir cevabını bulamıyor insan:)Benim yeğenim her cevaba niçin? der cevap verirsin yine niçin der:)

GeCe dedi ki...

sevgililer gününün neşeli geçmemesine üzüldüm diyecektim ki son anda güldürdün yine, bak paşanın bu sorusunu ben de bilmiyordum araştırmacı gazeteci anne aferin sana

NeS dedi ki...

valla paşa sayesinde yine aklımıza gelmeyecek düşünmediğimiz yeni bir bilgi öğrendik. genel kültür tavan yapacak bizde :))

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

canım paşanın merakı çok güzel.ilgili bir çocuk.Kursların hayırlı olsun.devamlı birşeyler öğrenmek güzel.ingilizce sınavında başarılar.
kahveye bekliyorum bol şekerli.

3prenses dedi ki...

çocuklar ve meraklı soruları.neyseki internet var artık cevapları kolayca buluyoruz.

Ayca Karaoglan dedi ki...

belgesel izleyin diyeceğim ama bunun üzerine de bilmediğimiz pek çok soru gelebilir paşa oğluşundan :)))) bilgisayarlı muhasebe kursun haırlı olsun canım. ingilizce sınavın da umarım çok iyi geçer. iyi haftalaaarr :))

GeCe dedi ki...

aycacım ablamın yerine ben yazayım paşa bebekliğinden beri belgesel izliyor zaten artık bize gına geldi yani o kadar çok izlemiştir

Paşa dedi ki...

arkadaşlar çok saolun..paşanın evde belgesel cdleri çok fazla hayvanlar hakkında çok fazla bilgiye sahip ama nerden buluyorsa böle ilginç sorularda sorabiliyor...

Moonish (moonsun) dedi ki...

Sevgili Pasa'nin annesi, benim esimde oyleydi gecen senelerde soylenir durudu :)) Bu sene nolduysa ben de bilmiyorum :)) Aaraniz hemen duzelsin :)) Belki yarin alir sana bir buket gul :))

KelebekGibi dedi ki...

:D Fikra güzeldi.
Bu erkekler islerine gelmeyeni gereksiz görürler :D Bende bizim herifin sevgililer gününü kutlamadim o benimkini kutladi ama :D Bende bu yil ilk kez gereksiz falan dedim ona :D Tersi olsunda anlasinlar hehe
Pasa da iyi soru sormus, insan bazen cocuklarin sorusu karsisinda ne diyecegini bilemez kaliyor zamane cocuklari iste zor soruyolar :)

VİRGO dedi ki...

fıkra çok güzel ...
boş ver bizimkide der biz sevgili değiliz (karı-koca)sevgililer kutlasın der...

Adsız dedi ki...

başlığı okuyunca bi an ben de tereddütte kaldım. paşa nerden buluyor bu soruları? zeki çocuk işte.