24 Mayıs 2009 Pazar

+ LAR




Geldim anacım blog yolunu kaybettim ; arayıp durdum ve sonunda yolu buldum:) eee sora sora Bağdat bulunurmuş:)

Çok işlerim vardı birde heyheyler başımdan eksik olmadı malum bensiz yaşayamıyorlar:P

Kayınvalıdemin taşınma telaşıda vardı gerçi ben sadece taşınacağı evi temizlemeye yardım edebildim.Hep eşim koşturdu + Bende kaldığı için ev de işlerim vardı..+ Paşamızın neyine gerekse 19 mayıs bayramı 2 gün tatil yok yetmedi extra 1 gün daha tatil (evde olunca pc nin yanına sadece tozunu alabilmek için yaklaşabiliyorsun:P) + çifte sınavlarım vardı harıl harıl ders çalıştım.Bu arada 2 kurstanda sertifika almayı hak kazandım...(gerçi ingilizce sınavını cuma günü olduk ama iyi geçtiği için kazanmış gibi gibi gibi düşünüyorum inş.)...+ eşim halaaaa evde dırdırdır... beyefendi pc de çalışmalar yapıyor + kardeşim GeCeyle dün halı yıkadık;yıkarken de bir yandan blog arkadaşları hakkında sohbet etmeden de duramıyoruz P..+ ayyy yazarkene fenalık bastı parmağım da bu arada yara zonk zonk zonk ...

Şu Paşanın yaramazlıkları epey arttı bir yandan okul;bir yandan babası onu iyice şaşırrttı inş. eşim işe girer de oğluşum düzelir; eh okulda naslısa yakında kapanıyor..

Yine yine küçük diyalog..

Paşa : Anne insanlar neden başka gezegenlerde yaşam var mı diye araştırıyorlar ?

Anlamıyorum ki zaten uzaylı ,canavar, yaratık, Halka (bir korku film)

diye birşey yok ki...

Annesi :Öyle şaşkın şakın oğluşunu dinliyor:PP

Paşa: Biz dünyada yaşıyoruz ama neden Jüpiter tüm gezegenlerden ve dünyadan büyük anlamıyorum..(teyzesinin aldığı kitapda gezegenleri inceliyoruz )

Annesi : Bende seni anlayabilsem Allah öyle yaratmış oğluşum...

Bakın sizlere Emre paşa görmeden gizlice birşey yazıcam...çantasında bir not kağıdı buldum yanında ki kız arkadaşıyla bunlar bir ara küsmüş bizimki konuşmuyor ama okuma yazmayı öğrendiler ya yazışmışlar hehehehe..kız artık buna ne soruyorsa ;

Bizimki; Emre Sudeyle konuşmuyor yazmış..

Sudenin yazısı; ama ben sana küsmedim tmm özür dilerim tmm küsmekten vaz geçtim tamam..

Vay kızcağız bizimki de az değil yani; öğrenemiyorum ki ne olduğunu söylemiyor gıcık..yaa böyle..

Neyse arkadaşlar aranıza katılıyorum sizleri çok özledim Öncelikle beni merak eden moonsuna teşekkür ederim.. hepinize kahve içmeye geliyorum; şekerli TÜRK kahvesi alim lütfen.:))

11 yorum:

Ayca Karaoglan dedi ki...

hamaraaaattt :))) halı yıkamaya da bayılırım :)) ben gelince de yıkayabilir miyiiizz? lütfeeenn :)) sertifikaların hayırlı uğurlu olsun canım, inşallah gönlüne göre bir iş bulursun en kısa zamanda. hem sen hem eşin... çok öpüyorum, iyi pazarlar...

GeCe dedi ki...

ay ce de bugün evdeki tüm bilgisayarları işgal etti aynı anda üç bilgisayarda çalışıyor bir ara giriverdim linuxdan baktım yazı yazmışsın nihayet dönebildin

Paşa dedi ki...

AY ANACIM AYÇAAA NİDİMEK HEPBERABER YIKARIZ ÇOK ZEVKLİ OLUYOR BAĞIRIŞ ÇIĞRIŞ:)ZATEN BİR HALIYI 4 KİŞİ YIKADIK..DAHA ÇOK VAR..ah bu arada inşallaaahhh allah herlese hayırlısını versin..
KARDEŞÇAZIM SAOL ANCAK BİLİYORSUN SİZDE 3 BİLGİSAYARI BİR KİŞİ ZAPTETTİ YA BEN NAPAYIM:((
BİZEDE 1 BİLGİSAYAR 3 ADAM TUH BEE..

üşüƬüƘ ƤƦЄƝƧЄƧ dedi ki...

gitmeseydım bütün halıyı ben yıkıcaktım ama olmadı işte hehe =) benı istemedınız =) ay bende cok merak ettım acaba neden küşmüşler =)

VİRGO dedi ki...

ay oğluşunda çok kaprisli hehehe kime çekti ? ACABA
AY BENDE HALI YIKICAM BANA DA GELİN KAHVE İÇİP HALI YIKAMAYA
ÖPTÜM BAY

Unknown dedi ki...

BEN RESMİNE BAKTIKÇA PAŞANIN YARAMAZLIK YAPACAĞINA HİÇ İNANMIYORUM.MASUM MELEK GİBİ.O YARAFAZ OLAMAZ AFACANLIK YAPIYOR SADECE BENCE O DA ÇOK NORMALDİR.BİLİYORMUSUNUZ BENİM OĞLUMA 25 YIL ÖNCE SIRA ARKADAŞI KIZCAĞIZ AŞK MEKTUBU YAZIP ÇANTASINA ATMIŞTI.HALA OKUYUP GÜLERİZ.SONRA EN CAN ARKADAŞI OLDU HALA DEVAM EDİYOR DOSTLUKLARI.AH ÇOCUKLUK NASIL GÜZEL.PAŞAYI BENİM İÇİN ÇOK ÇOK ÖPÜVERİN

Bal küpü dedi ki...

Hoşgeldin :) Sertefikalarına sevindim, hayırlısı olsun inşallah. Paşamızda çok canlar yakacağa benziyor :)) Sevgiler...

NeS dedi ki...

Anaaa.... ne çene kız yetişemedim hızına. :)) okurken senin sesin kulaklarımda çınladı valla. :)) bende ancak dolaşmaya çıktım blogları. yetişebildim çok geç olmadan dimi??? :)))

Ayca Karaoglan dedi ki...

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun:) Nice güzel, mutlu, sağlıklı yıllarınız olsun. Oğluşunuzla birlikte, birbirinize hep sarılın :)

KelebekGibi dedi ki...

:D Pasa'nin sorularina gülümsedim. Merakli bir cocuk sanirim özelliklede gezegenlerle arasi iyi gibi :) COcuklarin merak etmeleri, ögrenmeye calismalari cok hosuma gidiyor.
Sizin Geceyle böyle abla kardesli blog yazmaniz cok güzel, kiskaniyorum bende böyle yazmak isterdim ailemden biriyle ama kimsenin ilgisi yok :S
Sevgiler size :)

Mehtap dedi ki...

Hoşgeldin canım.Bayağı yoğun günler geçirmişsin.Kolay gelsin.Çocuklar da alem ya.Bazen sordukları sorular karşısında afallayıp kaldığım oluyor benimde.
Bu arada evlilik yıldönümüzü kutlarım canım.Nice sağlıkla,mutlulukla,huzurla bir ömür diliyorum tüm sevdiklerinizle birlikte.sevgilerimle.