10 Şubat 2009 Salı

BAKALIM DAHA NELER OLACAK


Geldimi üstüste gelirmiş herşey; birde benim gibi paniksen yandın.Böyle durumda da nerem komik oluyorsa halimede gülüyorlar...HIRRRR...
Dün akşam kurstan aradılar yeni bir kursa daha gideceğim; gitsemmi? gitmesemmi? tek sorun saatleri 17:30-20:30 hayda başka vakitlerde yok.Ha birde ptesi, salı, çarş. günleri yani haftada 3 günmüş. Dün akşam yattım uyku gene yok; gitsemmi ,gitmesemmi papatya falı gibi; seviyorum sevmiyorum:))) eşim git dedi paşaya ben bakarım; iş bulana kadar idare ederim .Bulursak şayet iş ( inşallahhhhhh) annen var dedi.Küçük prensesle aynı okulda okuyorlar o alır dedi. Sonuçta ben de bilgilerimi arttıracağım iş bulacağım dimi? öyle bir huyum var ki 50 kişiye danışacam bakalım çoğunluk ne der dimi? oylama başlar ama genede işime geleni yaparım :)))))ha benim fikrimde olurlarsa oooo daha çok sevinirim..eşime, arkadaşıma, geceye, virgoya, paşaya, anama sonra hocalarımada danıştım. Yetmedi sizlerede danışım dedim:)):)
Bendeniz kurstan bugun geldikten ; iyice altüst oldum. Yan komşuma az daha hırsız giriyormuş çelik kapıyı içeri çökertmiş. Apartmanın tadilatı bitmez; hırsız rahat hemde güpe gündüz çünkü inşaat var . Eşim dürbünden seslere bakar ama yan daire olduğu için bir şey göremez; bir ara kapıyı açar (kapı kilitli çünkü) ama kimse yok...Yukarıdaki komşuya arkadaşı gelirkene uyanık hırsız lafta adres sormak için ; bizim zile bas...
Tabi eşim gene kapıyı açar filancayı soran biri..öyle biri yok. Daha sonra komşuya gelen kişi şüphelenir koşar ama hırsız vıııııın kaçmış...bizim komşularda yeni evli ve çalışırlar. Akşam olana kadar kapıya 50 kez baktık.(tel no larıda yok) ufff ya neyse geldiler kız bayılacak.Neyse polise, çilingirciye, yeni kapıcıya vs.haber salındı...Polisler geldi eşim olayı anlattı o geldi,bu geldi kapının önü doldu...eşim kapının resmini çekti ve pc den cd ye aktardı..evleri sigortalıymışşş..Neyse sonunda çilingirci güç bela telektrikli testerelerle kapıyı açtı ve içeri girdiler... (a bu arada birbirimize tel noları verdik..)
Ne olacak bu memleketin hali;eşim serseri hırsızlar tabirini yaparken ben başka türlü düşünüyorum.İşsizlik, çaresizlik de insanları buduruma götürmüyormu? Allah sonumuzu hayır etsin diyorum..
Yahu ben yine kafa ütüledim dimi...Neyse size bir fıkra yazımda sıkıntınız geçsin..bundan sonra güzel, güzel,güzel,güzel yazcam:))) (efem artıkın biraz keyifliyimde )

Sabah neşesi
İki deli yolda yürüyormuş birinci deli; ben gidiyorum susadım demiş. ikinci deli; hazır gitmişken benim içinde içiver demiş.
birinci deli; tamam deyip gitmiş on dakika sonra gülerek gelmiş.
ikinci deli; ne oldu diye sormuş
birinci deli; ha hay kendi yerime temiz su, senin yerinede boklu su içtim demiş....

17 yorum:

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

canaım selamlar
ne paşası bu ayol?bir paşaya bukadar blog açılırmı.hangisine girip yazacağımı şaşırdım:)))))
siz anneler bu paşaları böyle bloglarla falan şımartınca işte evlenince karılarından böyle yok o sarma yok bu sarma diye şımarıyorlar. yapmayın şekerim acıyın gelinlere.
sevgiler

GAMZELİ ANNE dedi ki...

merhabalar canım komşuna geçmiş olsun bu kadar olur kalbimi okudun yani bloguma bende yazdım bugün başıma gelen inanılmaz olayı hırsız girdi evime hemde evdeyken Allahtan evde olduğumuzu farkettide ucuz atlattık..neyse canım blogtan okursun...

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

bu arada çok geçmiş olsun.3 hafta öncede benim karşı komşumun arabasını gasp ettiler otaparktan.gördük ama hiçbirşey yapamadık çünkü elinde tabanca ne yapabilirdik polisi aramaktan başka.millet iyice azıttı yaşanacak gibi değil artık buralar.
Su içmeye gidiyorum istiyen varmı? :)))))))

Paşa dedi ki...

CEYDAAAA NE PAŞASI OLCEK ANASININ PAŞASII..BENDE GELİNİM BANA KİM ACIMIŞKİ HIIIMM HADİ KOCANIN YANINA PAŞA PAŞA:::)))

Paşa dedi ki...

GAMZELİ ANNECİK:GÇOOK GEÇMİŞ OLSUN AY KORKUSU YETER ALLAH KORUSUN YARABBİM..

Moonish (moonsun) dedi ki...

Komsuna cok cok gecmis olsun, ucuz atlatmis :(

Bence mutlaka gitmelisin o kursa, cok faydasi olacaktir daha sonra sana :))

Ayca Karaoglan dedi ki...

Komşuna ve hepinize geçmiş olsun... Herkesten hırsızlık haberleri duyuyorum bu aralar... Dediğin gibi Allah sonumuzu hayır etsin... Bu yeni kurs ne ile ilgili? Şu an İngilizceye gidiyorsun değil mi? İşine yarayacaksa neden gitmeyesin? Hazır eşin şu aralar evdeyken, paşaya da bakar. Eşin iş bulana kadar bunu bir fırsat olarak görmeli ve diğer kursa katılmalısın derim ablacım...

VİRGO dedi ki...

atışmalar da çok hoş geçmiş olsun komşuna bence sen kursa git
fırsatları değerlendir....

GeCe dedi ki...

kursa git diyorum ben de sana da değişiklik olur çok geçmiş olsun acaba evde kayıp var mı yazmamışsın fıkrayı bilmiyordum çok güldüm ama keyfim yerine geldi demişsin neden geldi anlamadım

NeS dedi ki...

kız ne kursu yine ingilizce devam mı başka kurs mu yazmazmışsın. git bence de vaktin varken.bende istiyorum yaa saatleri bir denk gelse :( geçmiş olsun hırsız uğrayan herkese. bizim apartmanın da diğer girişinden iki kişiye girmiş hemde yine gündüz.

Adsız dedi ki...

aynı olayı bir iki ay önce biz yaşadık.ALt katı soymuşlar bir de benim zilime bastılar sanırım kontrol amaçlı.Ben de direk açtım kapıyı."Burada kiralık evler varmış biliyormusunuz" dedi..Ben de bilmediğimi söyleyip kapattım ama çok incelediler hem beni hem İkrayı..Sonradan farkettik ki kapı tornavidayla zorlanmış.ALlah sonumuzu hayır etsin.Fırsat vermesin böylelerine...

Bal küpü dedi ki...

Hırsızlık aldı başını gidiyor, her gün 1 tane duyar olduk gerçekten:( Ne kursu bilmiyorum ama bence de git. Benim küçüğüme bakan yok ve maalesef en az 1 yıl daha kurs bana hayal. Öğrenmenin yaşı ama yaşda ilerliyor valla çocukları büyütcez derken :)

Adsız dedi ki...

ödüllendirildin canım bloğumda :)

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

Paşa'nın şirin annesi Ödülün bloğumda canım
sevgiler...

Paşa dedi ki...

arkadaşlar ödüllerinize çok müteşekiirim:)))

3prenses dedi ki...

çrşamba günü erz.bir kadını bilezikleri için öldürdüler.sadece hırsızlıkla kalsalar iyi.

Paşa dedi ki...

UFF TÜYLERİM DİKİLDİ YA... NE BU ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN...