23 Ekim 2008 Perşembe

HOŞ GELDİN DÜNYAMA HOŞ GELDİN

Aman çocuk; bant gibi yuvarlak bişeyler yapıştırdı bedenime ; elinde iğne 10 a kadar say uyuyacaksın, uyandığında herşey bitecek dedi. 1,2,3,4 hooop gitmişim.

Biri mi sesleniyor bana? noluyor? karanlıklardan sesleniyolar, kim bu ya? neresi ?derken ;gözümü açtıım; yatağımda odamdayım; noldu bana annem, eşim başımda; hoop gene gittim , geldim, uyandım artık burdayım aa ölmemişiiiimm....

Tamam duyuyorum, konuşmayıııın, başım çatlıyor , ağrı vaaar. (eşim bu kelimelerle ilerleyen zamanlarda benle dalga geçti ağrı var, ağrı var diye...))) )

Kapıda elinde bebekle, hemşire geldi. Aaa yok ben istemiyorum bakmasam. (eşim bebeği gördüğünü; ameliyat çıkışında beklerken, saatin 10.15 te bebeğin doğduğunu söyledi. Bebek çooook güzelmiş çok tatlı ve bembeyaaz dedi.) Bebek yanıma geliyor yaaa dur bakayım merak da doruk ta hani...(istemem yan cepe misali...)

AAAAA...aman allahım bu bebek benim mi? Kara kuru değil, bembeyaz, yanaklar tombiş pembe, ağzı burnu minicik, anam oda gözünü de açtı , beni görecekmiş vayyy ... (bebek mi, tıpkı anasıymış anam söyledi:))) ) Eşime diyorum eminsin di mi; bu bizim bebek ? Ameliyathanede bir sen vardın; ameliyathane kapısında bir bu bebek çıktı ve gördüm bu biziiiimm...

KÖŞESİ KÖŞESİ
CİĞERİMİN KÖŞESİ
ÖYLE BİR YAVRUM VAR Kİ
DÜNYADA YOKTUR EŞİ...

Dualarım tutmuştu 6 sene önce hastanede bu saatte doğum yapmıştım. Anladım ki herşey allahın kaderinde yazılanlardan ibarettti ... Stres insanın baş düşmanı ve herşeyi yok eden oydu. Belki de eşim boşuna ameliyat olmuştu ve benim hormon olayı da stresstendi... (yaşanan streslerr). Şu anda ilkokul 1 e başlayan paşam ders yapıyor ve bu yazdıklarımı okuyamıyor . Okuduğunda acaba ne yapacak. YAVRUM doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı , mutlu , uzun ömürlere...

HOŞ GELDİN DÜNYAMA HOŞ GELDİN MELEKKK... SENİ ÇOK SEVİYORUM ...


9 yorum:

Paşa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
GeCe dedi ki...

hayatımda gördüğüm en güzel iki bebekten birisi paşaydı. Annesi doğduğundaki saçlarının İlhan Mansız stili olduğunu yazmayı unutmuşsun.

Gelin Ayşe dedi ki...

Çok yakışıklı çooook :))) Anne olmak kadar güzel bir duygu yok. Hiç bişeye benzemez. Ne hissettigini o yuzden çok iyi anlayabiliyorum. Rabbim çocuklarımızın acısını göstermesin bize. Saglıklı huzurlu mutlu bir şekilde büyüsünler inşallah. Nice senelere :))

NeS dedi ki...

Valla bir alemsin hee...Yazdıklarını bir çırpıda okudum bitirdim. Dün giremedim yoğunluktan. Allah uzun ömürler versin, nice yıllar diliyorum yakışıklı Paşa'ya.

Selma dedi ki...

Blogun tamamını okuyamadım ama son yazdıklarını okudum.Sanki benim yaşadığım şayleri başkası yazmış gibi.Paşayla mutlu huzurlu bir ömür diliyorum.Doğum gününüz kutlu olsun.

Adsız dedi ki...

vallahi bütün sıkıntılardan sonra böyle tatlı ve yaksıklı bir hediyeyi herkes alsa ne güzel olur değilmi. en cok kara kuru hoşuma gitti :)))))

üşüƬüƘ ƤƦЄƝƧЄƧ dedi ki...

DoĞuM GüNüN kUtLu OlSuN PaŞa ((ayıcıkk)ben onu ÖYLE SEVİYORUM ..

SEDA dedi ki...

biricik paşanın dogum günü kutlu olsun.allah uzun ömürler versin saglıklı ve mutlu seneler gecirmeniz dilegiyle.selamlar

Adsız dedi ki...

Dogumgünün kutlu olsun Paşa. Nice mutlu ve saglıklı senelere inşallah... Daha dogumgününü kutlayamadık ama ınşallah haftasonu kutlarız hep beraber... İyi ki varsınız...